ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

In jos

ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

Mesaj Scris de George Enea la data de Vin Mar 27, 2009 6:55 pm

În fiecare sămânţă de brad este potenţial un brad. În mod asemănător fiecare om, aşa cum ne spune şi Iisus, este şi copilul lui Dumnezeu.

Starea noastră potenţială ne-o arată şi fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biţi de informaţie din care noi suntem conştienţi, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condiţiile uzuale funcţionăm ca şi computere virusate şi că putem şi e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.

Dar aşa cum pentru a putea trece sămânţa în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură şi umiditate… şi noi „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor” trebuie „să ne naştem a doua oară” cum îi spune Iisus lui Nicodim şi să ajungem să trăim în prezent şi să ne minunăm şi bucurăm precum copii.

Pentru a crea condiţiile necesare acestei transformări pe aceste meleaguri, din vremea dacilor, este şcoala lui Zamolxe. Pe alte meleaguri este şcoala lui Budha. Cu alte elemente, ajungând la nemărginire, este şcoala lui Iisus.

Ceea ce facem este o şcoală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conştiinţei Cristice şi a alchimiei spirituale pentru creşterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu şi Creaţia Divină, manifestată şi prin starea de linişte şi de bine a sufletului.
Aceasta ne ajută şi să conştientizăm că suntem şi copii lui Dumnezeu şi să trăim tot mai frumos această stare.
Este ajutat fiecare să-şi urmeze propria cale fie că e de natură ştiinţifică fie că e de natură religioasă. Este ajutat fiecare să trăiască tot mai frumos în prezent, să fie tot mai viu, să se poată bucura tot mai mult de fiecare clipă.
Are ca efecte şi întreţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate şi luminarea viitorului. Starea de armonie a sufletului nostru se transmite şi spre cei apropiaţi nouă şi spre toţi oamenii şi spre Creaţia Divină în funcţie de cât e de deschis sufletul fiecăruia ca să poată primi.
Ceea ce facem are la bază şcoala lui Zamolxe şi este completată cu elemente aduse de Iisus. Rolul meu este de catalizator astfel încât minunile puse de Dumnezeu în fiecare din noi să poată fi folosite. Eu mă adresez celor care mă pot pricepe, celor care pot fi ajutaţi în mod direct sau de la distanţă; prin intermediul lor se transmite ajutorul şi spre cei apropiaţi lor şi spre toţi oamenii, spre Creaţia Divină.

Prima şedinţă de la distanţă este întotdeauna un dar din partea mea, este gratuită.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
avatar
George Enea
Admin

Puncte : 3741

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

Mesaj Scris de shiva7029 la data de Joi Aug 06, 2009 2:09 pm

Geo,cine a formulat expresia inalta spiritualitate?Parerea mea este ca ar fi fost mai corect spiritualitate autentica,desi,cuvantul "spiritualitate" cred ca este suficient prin el insusi.
Din ceea ce stiu eu,inalta spiritualitate este total inaccesibila noua.Si tu daca ai studiat in profunzime subiectul,stii despre ce vorbesc! Smile

shiva7029
Timid

Puncte : 3254

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

Mesaj Scris de George Enea la data de Joi Aug 06, 2009 5:44 pm

Citatul de mai sus este preluat de pe blogul domnului Ioan Muntean din Arad - Alchimie Spirituala.

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
avatar
George Enea
Admin

Puncte : 3741

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ŞCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum