Efectele Alchimiei Spirituale: Reducerea Tensiunii Interioare

In jos

Efectele Alchimiei Spirituale: Reducerea Tensiunii Interioare

Mesaj Scris de George Enea la data de Joi Mar 26, 2009 9:27 pm

Prin alchimie spirituală ajungem să trăim tot mai frumos în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Totodată se reduc tot mai mult şi tensiunile interioare.

În primul rând se realizează o stare de relaxare şi destindere fiziologică în corpul fizic şi apoi treptat în celelalte.

Reuşim să ne acceptăm tot mai mult aşa cum suntem. Facem ceea ce simţim că trebuie să facem. Prin aceasta ne creşte armonia, se înalţă şi ceea ce este în legătură cu noi şi se reduce tot mai mult şi tensiunea interioară.

Acceptăm tot mai uşor totul sub forma sub care se prezintă, inclusiv dorinţele noastre şi acestea dispar fără ca noi să facem ceva şi corpul astral se relaxează şi ajungem la o destindere pozitivă. Ajungem să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Ceea ce reuşim să facem şi să primim ne depăşeşte toate dorinţele posibile şi prin aceasta se reduc tot mai mult şi dorinţele şi inclusiv tensiunea interioară.

O parte importantă din tensiunea interioră acumulată dea lungul timpului, chiar şi înainte de a ne fi născut în această viaţă (în vieţile anterioare), se transformă prin armonie şi ceea ce nu se poate transforma se elimină.

Reuşim tot mai mult să ne înţelegem şi mentalul ca pe o parte din noi şi să obţinem controlul asupra lui aşa cum avem controlul asupra mâinilor şi picioarelor. Ne acceptăm toate gândurile aşa cum sunt. Pe măsură ce ne sporeşte armonia observăm cum gândurile se răresc tot mai mult şi intervalele dintre ele cresc, putând ajunge şi la o minte limpede, fără gânduri. Este important şi că ajungem să avem tot mai mult şi controlul asupra mentalului aşa cum avem şi controlul asupra mâinilor şi picioarelor şi tensiunile dispar.

Sporeşte tot mai mult starea de bucurie, de beatitudine, de extaz existenţial.

Reuşim tot mai mult să ne conştientizăm şi ca o parte a Creaţiei Divine, a Întregului, şi prin aceasta se reduc tot mai mult şi tensiunile din corpul cosmic.

În general încă de la prima şedinţă, plecându-se de la o trăire medie în prezent de cca 1,4%, se reuşeste să se trăiască în prezent peste 30%, fiind cazuri în care se reuşeşte şi peste 50%. Acest procent creşte pe măsură ce înaintăm. Pe măsură ce se îmbunătăţeşte trăirea în prezent se reduce şi starea de tensiune.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
avatar
George Enea
Admin

Puncte : 3741

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum