GÂNDURILE

In jos

GÂNDURILE

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 8:21 pm

Corpul mental are gânduri, o mulţime de gânduri contradictorii, fiecare din ele dominându-ne. Tensiunile din acest corp reprezintă o consecinţă a gândurilor.

Când suntem fără gânduri, cu o conştiinţă liberă de gânduri, când gândim numai atunci când vrem, suntem în starea de sănătate şi destindere a corpului mental.

Cum să facem pentru a obţine claritatea mentală? Pentru aceasta este important în primul rând să ne acceptăm toate gândurile, aşa cum sunt, fără alegere.

Mentalul este o acumulare a experienţelor, a obişnuinţelor, a cunoştinţelor noastre trecute. În starea uzuală neavând controlul asupra mentalului este ca şi cum nu am avea controlul asupra mâinilor sau picioarelor acesta crează mari probleme. Când ajungem să avem controlul asupra gândirii ea este de foarte mare ajutor.

Prin alchimie spirituală gândirea se poate transforma în întregime. Crescând armonia sufletului o parte din energiiile şi informaţiile care generează gânduri se transformă în energii şi informaţii benefice şi celelalte se curăţă. Pe măsură ce se înaintează se obţine tot mai mult controlul şi asupra gândirii manifestată şi prin rărirea gândurilor şi mărirea intervalului dintre ele. Este simpatică o femeie cu care lucrez care după ce a ajuns să-i fie mintea fără gânduri mă întreba ce se întâmplă cu ea că de vreo trei zile nu mai are nici un gând.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum