SUNT ŞANSE SĂ NE PUTEM RECUPERA ŞI DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII..

In jos

SUNT ŞANSE SĂ NE PUTEM RECUPERA ŞI DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII..

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 5:51 pm

Fiecare suntem o parte din Întreg, din Creaţia Divină şi elemente deosebite mă determină să vă prezint aceste cazuri. Prin intermediul fiecăruia dintre noi, şi prin intermediul meu, Dumnezeu Tatăl este cel care-şi face lucrarea.

Sunt multe cazuri în care s-a ieşit din comă de gradul 4 fără să mă ocup în mod deosebit de cei aflaţi în comă, ci de persoane apropiate lor. Aceasta demonstrează şi legăturile foarte strânse care sunt între noi şi ne arată că şi în situaţiile grele pentru cei apropiaţi nouă noi trebuie să fim în armonie şi acesta este cel mai important lucru pe care-l putem face.

Soţia, ca medic specialist pneumolog, are o colegă asistentă care a vrut să se sinucidă din cauza unor neînţelegeri cu ginerele. Şi-a pus sub ea pe pat un material impermiabil şi a luat vreo 150 de pastile ajungând în comă de gradul 4. După cca 35 de ore soţia a simţit nevoia să-mi vorbească de ea. În timp ce discutam i-am spus să se liniştească că vedeam cum discutând de ea se lucrează ca să se recupereze. De obicei nu se vorbeşte întâmplător de vreo problemă în jurul meu. Am mai discutat despre ea şi în vreo trei zile ulterioare. După 7 zile i-a apărut prima lacrimă şi după vreo lună a ieşit din spital. S-a recuperat integral fără sechele. Când a fost de gardă cu soţia, soţia m-a apelat şi asistenta mi-a recunoscut vocea şi avea şi imaginea mea cum m-am dus după ea s-o scot din starea în care era. În acea stare sufletul îi era conştient dar se simţea ca sub un nor de sub care nu se putea mişca.

Un alt caz de ieşire din coma de gradul patru este cel în care o femeie din Mangalia m-a căutat pentru soţul ei care, find electrician pe vapor, se intoxicase şi era în comă de vreo 8 zile într-un spital din America de Sud. După prima şedinţă pe care am făcut-o cu ea soţul ei şi-a recuperat cu jumătate respiraţia fiind decuplat pe jumătate de la aparat. După a doua şedinţă s-a recuperat integral, a fost decuplat integral de la aparat şi a discutat cu medicul.

Într-un alt caz, al doilea ca ordine cronologică, m-a apelat să mă ocup de băiatul lui tatăl unui tânăr care era de 8 zile în comă de gradul 4 în spitalul din Târgul Mureş. Eu eram la Băile Felix cu lectorii ANATECOR şi tatăl tânărului era în Deva. În timpul primei şedinţe tânărul a clipit din ochi. În timpul celei de-a 2 şedinţe a mişcat din mâini şi din cap.

Se observă că în circa 85% din cazurile de comă de gradul 4 se observă efecte importante vizibile ocupându-mă de persoane apropiate celor aflate în comă. Şi în celelalte cazuri observ cum este ajutat şi sufletul celui aflat în stare de comă.

Aceasta arată legătura importantă care există între noi şi ceilalţi oameni şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă şi de asemenea importanţa ca fiecare dintre noi în momentele grele să fim cât mai armonioşi.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum