NI SE POATE „LUMINA” VIITORUL?

In jos

NI SE POATE „LUMINA” VIITORUL?

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 5:45 pm

Se pune întrebarea dacă destinul nostru este determinat dinainte. Destinul nostru este determinat sau nu în funcţie de nivelele pe care ne aflăm.

Cu cât suntem pe nivele mai înalte, cu cât ne creşte armonia sufletului cu Dumnezeu, viitorul ni se poate ”lumina”.

Se observă la cei cu care lucrez că prin alchimie spirituală, prin creşterea armoniei sufletului cu Întregul, cu Creaţia Divină, cu Dumnezeu, se îmbunătăţeşte starea de sănătate şi se luminează viitorul.

Se observă şi în cazurile foarte grele, „când cei cu care încep să lucrez sunt cu un picior în groapă” în momentul în care începem să lucrăm li se prelungeşte viaţa, primesc noi misiuni şi se luminează viitorul.

Bolile şi necazurile sunt semne că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu. Este bine ca atât cei aflaţi în suferinţă cât şi cei apropiaţi lor să înţeleagă aceasta şi să acţioneze atât cât pot în această direcţie. Dacă se acţionează pentru îmbunătăţirea stării de sănătate pe planul fizic, fără a creşte şi armonia sufletului, se înrăutăţesc parametrii pe viitor.

Creşterea armoniei noastre are ca efect şi creşterea armoniei celor apropiaţi nouă, în funcţie de cât se deschide fiecare cu sufletul ca să poată primi armonia.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum