ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…

In jos

ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 5:40 pm

Este timpul să discutăm din nou. Este bine să conştientizăm că deşi este important şi ceea ce discutăm este mult mai importantă energia şi informaţia pe care o poate primi sufletul când suntem în legătură. Să fim atât de deschişi cât se poate pentru a o putea primi. În primul rând vă prezint lucrarea pregătită pentru conferinţa ANATECOR din 19 – 21 septembrie.

„ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…
Ing. energ. Ioan Muntean, Arad
Dr. Georgeta Cornelia Muntean

Se ştie încă de pe timpul lui Zamolxe că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece mai întâi sufletul. Se constată că, în aceste condiţii, ne putem recupera şi din cele mai grele situaţii. În plus starea de vindecare se transmite şi spre cei apropiaţi nouă… Este important că tot mai mult şi ştiinţa poate confirma aceasta.

Deşi corpul ne apare ca solid, conform fizicii cuantice, noi suntem energie şi informaţie, ca parte din Întreg care la rândul lui este, la bază, energie şi informaţie. Prin creşterea armoniei sufletului, prin alchimie spirituală, ne putem transforma în întregime.

Fiecare suntem o parte din Întreg, din Creaţia Divină. De la Dumnezeu le primim pe toate şi prin intermediul nostru tot Dumnezeu îşi face lucrarea. Starea normală este de armonie. Tot ce este dizarmonie poate fi considerată ca o stare de boală, chiar dacă nu se manifestă încă ca stare de boală pe corpul fizic.

Masaru Emoto demonstrează, prin fotografierea structurii apei, că starea de armonie a sufletului nostru se transmite apei din noi şi din jurul nostru.

În lucrarea de epigenetică a prof dr. Bruce H. Lipton, ca urmare a experimentelor legate de viaţa, funcţia şi comportamentul celulelor, se scoate în evidenţă că viaţa şi funcţia acestora nu este condiţionată de prezenţa nucleului şi ca urmare nu există un determinism genetic cum afirma până acum medicina clasică. Nucleul nu reprezintă creerul celulei ci mai mult, importantă este membrana celulară care separă dar şi menţine legătura celulei cu mediul înconjurător. Mediul înconjurător este cel care influenţează viaţa şi funcţia celulei. Celulele au tendinţa de a se grupa în comunităţi formând macroorganisme moment în care îşi modifică comportamentul şi reacţionează la mediul înconjurător al ansamblului. Ea demonstrează că nucleul celulei este ca un hard disk, software-ul de genă fiind programat de reacţia membranei la percepţiile ambientale. Această comunicare este cu dublu sens; semnalele nu doar vin în celulă întrucât conştienţa expierenţei este trimisă înapoi la câmp şi schimbă sursa.

Similar şi omul are tendinţa de a trăi în colectivităţi, calitatea vieţii lui depinzând de sistemul de valori şi credinţe asumate şi de gradul său de armonie cu Întregul.

Dar nu e suficient sa gândim pozitiv. Cu cât devenim mai armonioşi în profunzime cu atât efectul este mai mare.

Şi bolile şi necazurile sunt semne că trebuie să ne îmbunătăţim armonia sufletului cu Dumnezeu, cu Întregul, cu Creaţia Divină. Din acest motiv ne ocupăm numai de cei pregătiţi pentru a-şi învăţa( şi în primul rând trăi pentru că aceasta nu este o învăţare teoretică) armonia. Aceasta are ca efect şi îmbunătăţirea stării de sănătate şi luminarea viitorului la ei şi cei apropiaţi lor.

Cercetările pe care le facem demontrează că oamenii se comportă ca şi cum sunt cu toţii în legătură unii cu alţii, ca şi cum fac cu toţii parte din acelaşi Întreg. Sunt multe cazuri când mă ocup de persoane apropiate celor aflaţi aflaţi „în suferinţă” pentru că prin intermediul acestora se transmite armonia şi spre cei apropiaţi lor.

Armonia se transmite cel mai bine de la mamă la copii şi de la copii la părinţi şi deopotrivă spre cei din jur în funcţie de deschiderea sufletului.

Sunt multe cazuri în care s-a ieşit din comă de gradul 4 fără să mă ocup în mod deosebit de cei aflaţi în comă, ci de persoane apropiate lor. Aceasta demonstrează şi legăturile foarte strânse care sunt între noi şi ne arată că şi în situaţiile grele pentru cei apropiaţi nouă noi trebuie să fim în armonie şi acesta este cel mai important lucru pe care-l putem face(iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţ)i.

Exemple:
-Cazul unei femei care autoadministrîndu-şi 150 tablete sedative cu scop de suicid intră în comă profundă, este internată la ATI şi pusă pe aparate nemaiputându-se face spălătură gastrică. Aflu de caz şi prin intermediul meu se intervine la cca 30 ore de la incident. Observ cum sufletul se deschide şi persoana începe să primescă lumină. Modificându-se parametrii sufletului persoana reuşeşte să iasă din starea de inerţie instalată ca urmare a refuzului de a mai trăi şi ca urmare reuşeşte şi în plan fizic să redobândească controlul deplin asupra corpului, reintegrându-se total în viaţa socială după 2 luni, cu păstrarea integrală a memoriei şi fără sechele fizice. Persoana mă recunoaşte după aceea( vocea) cum veneam în apropierea sufletului ei aflat în întuneric trezindu-l şi ajutându-l să se deschidă pentru a primi lumina.
- Alt caz de ieşire din coma de gradul patru este cel în care o femeie din Mangalia m-a căutat pentru soţul ei care, find electrician pe vapor, se intoxicase şi era în comă de vreo 8 zile într-un spital din America de Sud. După prima şedinţă pe care am făcut-o cu ea, soţul ei şi-a recuperat parţial respiraţia fiind decuplat pe jumătate de la aparat. După a doua şedinţă s-a recuperat integral, a fost decuplat integral de la aparat şi a discutat cu medicul.
Observ în cazurile de comă de gradul 4 că ieşirea din starea respectivă apare după ce se modifică parametri sufletului lor ca urmare a terapiei pe care o fac cu cei apropiaţi lor şi sufletul acestora armonizându-se această nouă stare se transmite şi celor aflaţi în suferinţă.
Aceasta arată legătura care există între noi şi ceilalţi oameni şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă şi de asemenea importanţa ca fiecare dintre noi în momentele grele să fim cât mai armonioşi.
Fiecare boală are nivelul ei energetic şi informaţional. Pentru a putea fi abordată nivelul de armonie al celui prin care se intervine trebuie să fie superior celui al bolii pentru a avea efect - şi o mare parte a bolilor karmice se pot rezolva prin creşterea armoniei sufletului cu Întregul.

Este bine ca fiecare să-şi sporească, atât cât poate, armonia sufletului cu Dumnezeu, cu Întregul. Prin aceasta se mobilizează resursele noastre interne, se îmbunătăţeşte starea de sănătate, se luminează viitorul şi ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă. Această stare de armonie se transmite şi spre cei apropiaţi nouă.

Bibliografie
Prof. dr. Bruce H. Lipton - Epigenetică
Masaru Emoto - Viaţa secretă a apei”

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…

Mesaj Scris de dana la data de Lun Iul 27, 2009 11:17 am

Eu cred ca cea mai buna cale de a armoniza intunericul (boala,suferinta,neimpacarea,s,a.),cu Lumina,este Binecuvantarea in duh,in Adevar si Iubire.

dana
Timid

Puncte : 3487

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…

Mesaj Scris de dana la data de Lun Iul 27, 2009 11:42 am

Prin Binecuvantare,Vointa mea se uneste cu Vointa Dumnezeului Preainalt,eu doar ma las libera si fac ceea ce simt,iar asta e valabil si in viata de zi cu zi.Asta e Sfintenia.

dana
Timid

Puncte : 3487

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ARMONIZAREA CU ÎNTREGUL – CALEA PRIN CARE NE PUTEM RECUPERA DIN CELE MAI GRELE SITUAŢII…

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum