CONTRADICŢIE?

In jos

CONTRADICŢIE?

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 5:30 pm


Faptul că Alexandru ne spune că el vede cum sufletele se reîncarnează, fapt demonstrat şi de epigenetică mă determină să prezint mai multe elemente legate de acest aspect.

Aparent este o contradicţie între ceea ce afirmă religia creştină, că omul trăieşte o singură viaţă şi ceea ce se cunoaşte în orient că sufletul revine de mai multe ori pe pământ.

Pentru aceia dintre noi care credem că trăim o singură viaţă este important să credem că este aşa dar trebuie să ne sporim armonia sufletului astfel încât să ne absolvim şcoala pământeană. Dacă nu reuşim să ajungem la un nivel de armonie corespunzător şi credem că trăim o singură viaţă există riscul să rămânem blocaţi… Este bine, pe de altă parte, să ne înţelegem şi pe aceia dintre noi care credem că se trăiesc mai multe vieţi…

De fapt văd viaţa ca pe o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu, cu Creaţia Divină, cu Întregul. Dacă sufletul ajunge la un nivel corespunzător de armonie atunci nu mai este obligat să revină în viaţa pământeană. Aşa cum dacă în şcoala clasică elevul nu-şi însuşeşte cunoştinţele corespunzătoare rămâne repetent şi sufletul dacă nu ajunge la nivelul de armonie corespunzător, se petrece un fenomen asemănător, şi sufletul trebuie să revină până ajunge la nivelul de armonie corespunzător.

După ce ajunge la nivelul de armonie corespunzător sufletul mai poate reveni pe pământ dacă mai vrea. Când ajunge la nivele de armonie şi mai înalte sufletul mai poate reveni pe pământ cu misiuni speciale. Aşa se explică de ce ne spune Alexandru la conferinţă că în Traian Băsescu, Preşedintele României, vede reîncarnat pe Sfântul Nicolae…

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum