CONFIRMARE ŞTIINŢIFICĂ A MODELULUI DUPĂ CARE NE REGENERĂM.

In jos

CONFIRMARE ŞTIINŢIFICĂ A MODELULUI DUPĂ CARE NE REGENERĂM.

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 5:25 pm

Este foarte important, pentru cei care au nevoie şi de această confirmare, că ştiinţa reuşeşte să confirme existenţa modelului după care ne regenerăm. Deşi prezintă multe elemente importante acesta este un aspect deosebit din interviul biologului Bruce Lipton …

Văd că la început modelul fiecăruia dintre noi este perfect, este divin. El se poate deforma dea lungul timpului dacă ceea ce gândim, vorbim sau acţionăm nu este armonios. Această deformare poate genera şi boli. Starea normală este de armonie. Tot ce este dizarmonie, chiar dacă nu se manifestă încă ca boală pe corpul fizic, este bine s-o înţelegem ca un îndemn să ne sporim armonia sufletului cu Întregul, cu Dumnezeu. Când ne sporeşte armonia sufletului se îmbunătăţeşte şi modelul după care ne regenerăm.

La cei cu care începe să se facă lucrarea Tatălui şi prin intermediul meu văd cum modelul din momentul în care începem să colaborăm împreună este înlocuit cu modelul perfect, divin, ca la o „a doua naştere”… Aşa se explică efectele deosebite care se observă şi în recuperarea sănătăţii. O parte din aceste efecte sunt prezentate în alte articole de pe blog.

Observ că această influenţă benefică asupra modelului după care ne regenerăm se transmite şi la cei apropiaţi celor cu care colaborez în primul rând la copii, părinţi, prieteni, rude…

Numărul celor care reuşesc să se menţină singuri în această stare de armonie după prima şedinţă este încă mic. Din acest motiv, cu cei care doresc, continui să colaborăm ca la o şcoală de sporire a nivelului de armonie care are ca efecte menţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate şi a viitorului şi faptul că ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă, efecte care se transmit şi spre cei apropiaţi nouă.

Este bine ca fiecare dintre noi să fie atât de în armonie cât se poate şi să ne bucurăm atât cât putem de fiecare clipă, trăind tot mai frumos în prezent. De aceasta depinde câţi dintre noi pot trece mai departe şi de încercarea importantă care ne aşteaptă.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata de pe blogul Alchimie Spirituala
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum