Marturii, Experiente, Impresii

In jos

Marturii, Experiente, Impresii

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Mar 25, 2009 4:02 pm

Invit aici, pe toti cei care au cunoscut armonia spirituala prin terapia cu lumina pe suflet a domnului Ioan Muntean sa impartaseasca cu noi cu toti experiente, schimbari, ganduri si asa mai departe pentru a ne ajuta sa ne deschidem cu sufletele spre Dumnezeu ca si altii sa poata sa ne urmeze.

Va multumesc din suflet!

Iata cateva din mesajele mele despre alchimia spirituala care reflecta schimbarile care se petrec in suflet:

Să împărtăşim cu toţii procesul Alchimiei Spirituale.
Este important ca întotdeauna să dăm prioritate stării noastre de bine din interior.
Niciun lucru nu este mai important pe lume decât Dumnezeu. Si acest lucru l-au spus mulţi sfinţi in decursul timpului.

Atunci când începi să simţi acea stare de bine în suflet, acea blândeţe şi căldură divină, totul în jurul tău se opreşte. Nimic nu mai este atât de important, sau atât de serios - sau chiar dramatic pe cât părea.

E ca si cum ţi-ai schimba ochelarii. Atunci când totul ni se pare că se duce de râpă, că merge din ce in ce mai prost şi că totul devine din ce în ce mai complicat - este un semn clar, un îndemn divin că trebuie să ne ridicam cu sufletul la Dumnezeu şi să ieşim din acea stare de conştiinţă - cu alte cuvinte trebuie să schimbăm ochelarii cu acele lentile fumurii..

Cu cât lucrurile în jurul nostru par pe zi ce trece mai simple, din ce in ce mai frumoase, este ca si cum s-ar ridica toata cortina creaţiei divine si am vedea totul in spatele ei, tot mecanismul. Acesta este un semn clar ca devenim din ce în ce mai mult ca şi copiii, şi din acea stare de armonie a sufletului apare starea de mulţumire, apoi de bucurie, apoi de iubire de Dumnezeu.

Este important să înţelegem aceste aspecte. Şi când tot repet aceste informaţii, nu insist ca cineva să renunţe la a mai fi informat, sau să devină neserios… ci doar vorbesc despre starea noastră lăuntrică şi naturală - care a fost uitată.

Este important şi că în această perioada de timp Dumnezeu ne trimite mari daruri. Si o face cu imensă iubire. Unul din aceste măreţe daruri este domnul Ioan Muntean din Arad, prin intermediul căruia realizăm din ce în ce mai frumos şi mai uşor armonia sufletului cu Dumnezeu.

Este important să înţelegem asta, şi să ne bucurăm de acest dar - prezent în timpuri de mari schimbări. Mi se pare că aceste timpuri prin care trecem sunt ca nişte zile cu tornade din ce în ce mai puternice, care iau şi învârt tot pe unde trec. În aceste timpuri este bine să fim sub un acoperiş solid, să fim ancoraţi în ceva puternic, ca să nu ne luăm zborul. Şi nu dramatizez şi nici nu încerc să dau o imagine apocaliptică a ceea ce se întâmplă (…) sunt toate îndemnuri că trebuie să ne ridicăm armonia şi trăirea sufletului în prezent - sau le putem numi oportunităţi.

Este important să vedem toate aceste dificultăţi ca şi îndemnuri de a ne spori legătura cu Dumnezeu, însă repet, este important să fim ancoraţi într-o stâncă solidă. Prin mesajul meu de colaborare pe calea înălţării sufletului spre Dumnezeu invit pe toate sufletele care rezonează cu aceste informaţii să afle mai multe despre tehnica cu lumina pe suflet, şi împreună să luăm cu toţii parte şi să împărtăşim lumii procesul alchimiei spirituale.Ca suflete, suntem asemenea unui lac.
Lucrarea pe care Dumnezeu o face prin intermediul domnului Ioan ne ajută să curăţăm toate acele porţiuni care nu reuşesc să reflecte Lumina.
Odată curăţate, apele devin limpezi şi calme, iar Lumina lui Dumnezeu sclipeşte prin noi către ceilalţi, precum soarele străluceşte pe apă.
Este îndeajuns o privire, un zâmbet, şi starea de bine pe care o avem se transmite celorlalţi.
Ochii se umplu de bucurie şi inima de dulceaţă.
Şi atunci, nu există gratitudine şi împlinire mai mare.

Pace şi bucurie vouă!
În iubire de Dumnezeu, George
avatar
George Enea
Admin

Puncte : 3741

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum