curs Theta Healing

In jos

curs Theta Healing

Mesaj Scris de ingrid la data de Vin Oct 09, 2009 8:58 pm

Buna seara

Va fi un curs la Brasov in 20-22 noiembrie 2009, inca nu se stie exact locatia, dar as putea furniza aceste detalii indata ce le voi avea si eu, persoanelor interesate.

Theta Healing isi fundamenteaza bazele pe teoria fizicii cuantice despre Gandul Creator, Puterea Rugaciunii si Iubirea Neconditionata de Dumnezeu. Reia conceptele energetice din Medicina Indiana si cea Chineza, in care se vorbeste despre meridiane si chakre ca centri de trecere a Energiei Vitale.

Tot ceea ce ni se intampla este rezultatul creatiei noastre. Noi suntem un magnet care atrage spre el evenimente, situatii si persoane compatibile cu frecventa energetica pe care o emitem in acel moment. Prin purificarea energiei personale, inlocuirea convingerilor limitative si inserarea sentimentelor lipsa, persoana va atrage spre ea ceea ce o va face sa-si traiasca viata mai bine.

Theta Healing ne invata sa intram intr-un stadiu meditativ de relaxare profunda, in care creierul emite unde theta, aceleasi unde care sunt emise in anumite momente din timpul somnului, in timpul unei sedinte de hipnoza sau dupa o prelungita meditatie. Acest fapt, consimte conexiunea intre respectiva persoana si Energia Universala sau Sursa Creatoare, permitandu-i in acelasi timp sa devina co-creator si martor al unui proces de evolutie si vindecare.

Theta Healing e o metoda care se poate invata urmand un Curs de trei zile, la sfarsitul caruia persoana va fi in masura sa aplice toate tehnicile invatate de instructor. Metoda activeaza un proces rapid de vindecare emotionala , spirituala si fizica, proces care actioneaza direct la nivelul ADN-ului. Metoda poate fi utilizata pentru probleme de orice natura.

Ca toate practicile energetice si, Theta Healing NU substituie medicina traditionala, dar poate fi o metoda complementara pentru a atinge echilibrul energetic, deci, vindecarea.

Cursul de Theta healing permite participantului :

* sa se conecteze cu aceasta "noua era de manifestare"

* sa aleaga noile sale calitati umane

* sa intre in mintea subconstienta, prin micsorarea frecventei undelor cerebrale, pentru a efectua o explorare aprofundata in sistemul psiho-fizic si emotional

* sa descopere toate convingerile incomode din cele 4 nivele (social, genetic, istoric, suflet) care altereaza echilibrul, implicit sanatatea si, in general, toata realitatea noastra

* sa substituie convingerile limitative cu ajutorul convingerilor potrivite, pentru a transforma viata intr-o capodopera


Din cuprinsul cursului, amintim:

* Cele 5 frecvente cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma

* Adevarata putere a gandurilor si a limbajului tau

* Cum iti creeaza convingerile si sentimentele limitative obstacole in viata

* Tehnica Theta Healing

* Cum sa-ti activezi abilitatile intuitive

* Testarea musculara

* Cum sa descoperi convingerile si sentimentele limitative

* Cele 4 niveluri in care sunt stocate convingerile si sentimentele limitative

* Cum sa inlocuiesti convingerile negative cu unele pozitive

* Cum sa-ti aliniezi constientul cu subconstientul pentru a-ti atinge obiectivele

* Cum sa te cureti de spirite

* Cum sa te eliberezi de relatii incheiate

* Cum sa-ti chemi si sa-ti manifesti sufletul pereche

* Cum sa scanezi corpul uman

* Terapia genelor si activarea celor 12 lanturi ADN

programul cursului:
vineri 20.11. 2009, orele 16.00 - 20.00
sambata 21. 11. 2009, orele 10.00- 18.00
duminica 22. 11. 2009, orele 10.00 -18.00
iar costul este de 120 euro.

persoanele interesate ma pot contacta pe email.

ingrid
Nou Venit

Puncte : 3397

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum