Buletinul meteo lunar al lui Gabriel

In jos

Buletinul meteo lunar al lui Gabriel

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Sept 30, 2009 9:23 am

Buletinul meteo al simptomelor fizice si emotionale pentru lunile septembrie, octombrie, 2009


In acest an trecem de mijlocul unui ciclu de 9 ani, ciclul integrarii potentialului sufletesc (2004-2012).
Va aflati intr-un an in care aspectele Umbrei Intuncate ale fiecaruia dintre voi, cat si cele colective vor iesi la suprafata, pentru a fi rezolvate .

SEPTEMBRIE

Retineti ca, in acest buletin, va oferim o trecere in revista a tendintelor actuale in plan energetic. Asta, pentru ca sa puteti profita de ceea ce se intampla si sa puteti deveni o componenta mai proactiva a Planului Divin. Pe masura ce deveniti constienti de desfasurarea miscarii energetice pe planeta voastra, aveti cu totii sansa de a deveni initiati spirituali.

Aceste ultime patru luni vor reprezenta un timp al restructurarii. Septembrie va fi un timp al desfacerii in parti componente, al descompunerii, cu cea de-a saptea chakra deplasandu-se spre prima chakra (Vointa Divina coboara in structura fizica si in lumea formei). Este guvernata de cea de-a saptea raza a constientei, Raza Ordinului Ceremonial al Magiei, Raza Magicianului Alb in Constienta Sufletului. Aceasta energie vine sa desfaca ceea ce nu mai este util, astfel incat sa il puteti restructura in ceva ce poate servi binelui superior al tuturor.

Au fost mai multe incercari de restructurare in lume, cum ar fi, de exemplu, planul de sanatate introdus de presedintele Obama, sau diverse tentative in Irak, sau in alte parti ale lumii. Ati vazut aceste transformari care au inceput sa desfaca sistemul vostru economic, sistem care nu este alcatuit pentru binele tuturor. Toate aceste energii merg spre prima chakra, si vor scoate le iveala umbra constientei, pentru a incheia acest an al umbrei in crestere.

Modailtatea voastra generala de a va pastra formele-gand, sub forma de iluzii in lumea astrala, modalitate care a pastrat formele-gand colective care au guvernat omenirea in forma ei primara se destrama. O mare parte a acelei dualitati, a fricii si a separatiei vor fi puse la incercare foarte acut.

Acest lucru implica, in acelasi timp, transformarea primului portal al inimii (exista sapte portaluri), primul dintre cele care transforma experienta dualitatii si a rezistentei, ca si cea a felului in care va faceti alegerile prin judecata, bine/rau, corect/gresit… o experienta care v-a privat, de fapt, de alegerile voastre personale….

Veti asista la destramarea multor forme si multi oameni vor fi deziluzionati. S-ar putea sa aiba loc o rasturnare sau o ingrijorare generala, pentru ca oamenii vor simti ca nu mai stiu pe ce se pot baza, pentru a avea ceva ferm in viata.

Vor avea loc framantari in guverne. Obama va avea mult mai multe de facut, cand va realiza mai clar coruptia vechilor forme. Cu acest lucru se confrunta acum in domeniul sanatatii. Oamenii il acuza de multe lucruri, cum ar fi crearea unei medicine socializate. Acest lucru se intampla mai ales pentru ca acele puteri care detin controlul nu vor schimbarea. Ele vor sa isi pastreze controlul asupra constientei colective.

Pe masura ce aceste schimbari au loc, va veti confrunta cu structurile vietii voastre si cu modul in care le-ati creat si materializat. Veti gasi si acolo multa neliniste si reevaluare. Atunci cand veti pune la incercare status-quo-ul, s-ar putea sa apara conflicte cu ceilalti, pentru ca aceasta incercare scoate la iveala nesiguranta din multi.

In septembrie, lucrurile acestea pot ajunge la extrem. Veti vedea unde ati fost mintiti si unde exista coruptie in multe dintre marile structuri. Veti vedea acest lucru si in relatiile voastre personale. Nu fiti surprinsi, daca va creste rata divorturilor. Aceasta face parte din reformularea modului in care au fost structurate lucrurile pana acum, printr-o abordare a spravietuirii prin atasamente si nu prin conexiuni reale.

Atunci cand energia patrunde in prima chakra, acest lucru va aduce framantari ale vechilor forme. Cea de-a saptea raza este creata pentru a influenta realitatea formei. Acest lucru pregateste influenta sufletului. Cel mai bun mod in care sa vedeti ce functioneaza este sa va asigurati ca intentiile voastre sunt orientate pentru a servi binelui intregului. Daca nu servesc binelui intregului, atunci vor fi puse la incercare din punct de vedere energetic.

Ati fost prinsi in capcana fizicului, pe care o considerati „sursa” bunastarii voastre. Acest lucru va fi pus la incercare, prin faptul ca veti simti cum lucrurile va sunt luate cu forta. S-ar putea sa va confruntati cu frica voastra de pierdere si de privatiuni.

Dar, intelegeti ca exista un adevar mai profund si anume, ca vechiul, in forma sa limitata TREBUIE sa se descompuna pentru a va trezi astfel incat sa treceti prin transmutare si transformare, catre noi forme care sunt cu MULT mai satisfacatoare si mai echilibrate.

In corp, va puteti astepta la multa miscare in partea de jos a corpului, in special in picioare. S-ar putea sa aveti picioarele amortite, sa va doara gleznele si talpile, sa vi se umfle picioarele si altele de genul asta. Veti simti miscare si in partea inferioara a trunchiului (zona organelor sexuale, cat si cea a aparatului excretor). Veti elimina mai mult.

S-ar putea sa aveti si diaree sau o stare de constipatie, care reprezinta intr-un fel frica de a nu scapa controlul (de a lasa ceea ce nu va mai serveste). Unele persoane mai defenisve se vor putea confrunta chiar cu probleme mai serioase.

S-ar putea sa apara si disfunctii sexuale, manifestate prin pierderea dorintei sexuale, sau, dimpotriva, printr-o crestere accentuata a acesteia.

Miscarea din septembrie va fi o miscare de la dualitate si judecata, catre discernamant si constienta. S-ar putea sa aveti un sentiment mai mare de vinovatie, ca urmare a faptului ca actionati din motive egoiste, sau atunci cand cautati sa raniti sau sa injositi pe cineva, ca si atunci cand incercati sa obtineti neaparat o validare. Constiinta voastra va vorbi cu mai multa tarie, din interior.

Veti incepe sa cunoasteti diferenta pe care o reprezinta alegerea „corecta”, bazata pe judecata si pe optiunile multiple ce rezulta din evaluare si discernamant, referitoare la ceea ce va este de folos VOUA, intr-o anumita etapa.

Primele trei saptamani vor fi de destramare; in timp ce ultima saptamana va aduce dorinta de restructurare, de evaluare a numeroaselor alegeri noi bazate pe dezvoltarea constientei voastre.Veti incepe sa doriti sa va asumati mai multa responsabilitate pentru alelegerile si materializarile voastre. Veti sesiza cu mai multa usurinta conflictul alegerilor egoiste, pentru care nu va folositi constiinta binelui intregului. Aceasta va implica si energiile naturii, deoarece planeta voastra trece prin acelasi proces de asimilare, prin care treceti si voi ca indivizi.

Va exista si presiune in cap, cu ameteli si dureri de cap apasatoare.

OCTOMBRIE

Aceasta luna va fi caracterizata de un sentiment de goliciune si tranzitie. Energia celei de-a sasea chakre va cobori pentru a se conecta cu energia celei de-a doua chakre. Acest fapt va conduce la constientizare pe plan sufletesc.

Pe masura ce al doilea portal al inimii se va deschide mai mult, va avea loc o tranzitie de la atsamentele fata de lumea exterioara ca sursa, la un sentiment interior al conexiunii reale. Cea de-a doua raza a constientei va patrunde mai adanc, de aceasta data. Aceasta este raza IUBIRII/INTELEPCIUN II, raza experientelor sufletului.

Vor exista treceri mai numeroase de la concentrarea pe exterior, catre cea orientata spre interior si inapoi. Acest lucru va da nastere unui sentiment de goliciune, pe masura ce tranzitati si purificati corpul emotional. Aceasta eliberare a atasamentelor va fi mai mult o desfacere a atasamentelor emotionale aferente modului in care ati perceput si pretuit lucrurile si situatiile exterioare. S-ar putea sa simtiti ca nu aveti nicio valoare, cu toate ca, de fapt, are loc numai o restructurare a modului in care intelegeti adevarata valoare.

Vor fi puse la incercare sentimentele oamenilor privind abundenta si privatiunea. Pe masura ce va deconectati de la ideea de bani ca sursa a satisfactiei voastre, intelegeti ca ei nu reprezinta decat bucati de hartie pe care le-ati investit cu prea multa putere. Au fost folositi vreme indelungata, pentru a inrobi populatia lumii. Echipa de conducere a lumii v-a facut sa va pastrati dorinta de a avea din ce in ce mai multi…

Acum, cand oamenii au ajuns atat de indatorati din frica si din dorinta de a avea mai mult, veti incepe sa va stabiliti prioritatile in lumea interioara. Destramarea poate fi ingrijoratoare, la inceput. Ea va va conduce spre constientizarea gradului de coruptie din lume. Oricum, prin ea incepe o tranzitie care va evacua tot ceea nu mai functioneaza. Asta, pentru a face pregatirea restructurarii. Asa ca, faceti tot ce puteti pentru a va elibera de vechile sentimente care nu va mai sunt de folos.

Energia feminina de atractie va influenta acesta luna, incepand cu acceptarea planului sufletesc care serveste, cu adevarat, indeplinirii sinelui vostru autentic. Va avea loc purificarea vechilor sentimente, ceea ce va conduce la o mai buna pregatire a sufletului. Concentrare in interior. Conexiuni autentice. O intuitie mai profunda.

In acest timp vor avea loc numeroase re-evaluari, care va vor pregati pentru transfigurarea din lunile urmatoare. Folositi acest timp pentru a va pregati, eliberand atasamentele emotionale. Acest lucru va afecta, in acelasi timp, si relatiile colective, la nivel global.

Relatiile dintre SUA si unele tari , bazate pe alegeri invechite, se vor destrama. Vor aparea relatii noi, care vor duce la reglari de conturi. Oricum, oamenii vor fi cuprinsi si ei de framantarile produse cu ocazia acestor schimbari

Unele companii se vor restructura, pentru a trece la practici mai sanatoase. Puteti avea incredere ca unele dintre aceste schimbari vor fi autentice, sanatoase. Pe masura ce sufletul incepe sa transforme corpul emotional, in cea de-a doua chakra (zona abdomenului) se va petrece un amestec sau o contopire care va continua si in noiembrie. Emotionalul si mentalul vor incepe sa se contopeasca intr-o singura energie (iubire/intelepciun e). Intuitie si cunoastere.

Vor aparea probleme cu traiectul digestiv, dar si in zona de mijloc si de jos a spatelui. Atunci cand energia se ridica, s-ar putea sa va fie greata. Temperatura corpului s-ar putea sa fluctueze, pe masura ce va obisnuiti cu noile energii. Veti simti presiune in stomac si in plexul solar. Pot aparea dureri si junghiuri in solduri. Asigurati-va ca va ocupati de relaxarea diafragmei inferioare (muschiul sfincterului si plexul solar). Pot fi resimtite anumite afluxuri de energie, fiind posibile stari de anxietate. Toate acestea reprezinta numai senzatii care sunt determinate de miscarile noilor energii.

Din punct de vedere emotional, pe masura ce lucrurile incep sa se transforme, va puteti simti foarte confuzi in legatura cu locul vostru si cu ceea ce conteaza. Veti gasi mai putina satisfactie instantanee in vechile simboluri, ceea ce va conduce, pentru inceput, la un spatiu gol.

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Buletinul meteo lunar al lui Gabriel

Mesaj Scris de camelia la data de Mier Sept 30, 2009 9:52 pm

Multumesc!

camelia
Timid

Puncte : 3417

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Buletinul meteo lunar al lui Gabriel

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Sept 30, 2009 10:42 pm

camelia a scris:Multumesc!

Cu mare bucurie! Smile
L-am gasit si eu si l-am impartasit cu voi.

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Buletinul meteo lunar al lui Gabriel

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum