Mesaj de la Maitreya: Corpul Emotional

In jos

Mesaj de la Maitreya: Corpul Emotional

Mesaj Scris de George Enea la data de Mier Sept 30, 2009 9:19 am

Pentru cei ce se afla pe calea spirituala, pentru cei ce au ales calea spre o crestere spirituala, viata poate deveni foarte grea, pe masura ce persoana devine constienta de corpul sau emotional si cum poate fi acesta afectat de calea evolutiei. Intregul scop a caii voastre spirituale este de a lasa sa eliberati si sa va mutati din corpul vostru emotional. Corpul emotional este acela de care Sinele se agata, tinindu-l in frica, dubii, gelozie, manie, etc. Adesea nu sunteti constienti ca vi se intimpla toate acestea, si ca Sinele se agata de aceste emotii. Pe masura ce faceti fata emotiilor si faceti fata tuturor problemelor emotionale, care adesea reprezinta energii ce stagneaza acolo din alte vieti, Sinele are din ce in ce mai putine puncte de sprijin si atunci, Sinele Inalt poate deveni o forta mult mai puternica in viata voastra.

Nu este usor sa faceti acest lucru, pentru ca planul terestru este un loc al emotiilor pure, de la dramele pe care le vedeti la televizor, la dramele pe care le lasati sa va domine si sa va controleze vietile. Deindata ce corpul emotional este eliberat, nu doar iluzia planului terestru va putea fi vazuta, dar veti putea sa vedeti mult mai multe lucruri ca inainte.

In prezent, in Estul Mijlociu, este atat de mult conflict creat de emotie. Emotiile furiei si fricii sunt atat de puternice, ca va puteti intreba daca vor putea fi vreodata demontate? Da, vor putea fi, dar doar atunci cand omenirea va intelege ca emotiile sunt sursa problemei, si se vor indeparta de acestea. Dar cine va fi primul care va face acest lucru? Sinele este hotarit sa o faca in propriul sau mod, sa se justifice si sa ceara „ochi pentru ochi”. Nu e usor sa eliberezi corpul emotional, pentru ca aceasta implica sa faceti fata problemelor si durerilor adinc ingropate. Adesea, aceasta durere este atat de adinca, incit persoana poate sa nu o gaseasca niciodata!

Multe suflete nu realizeaza niciodata ca in planul terestru au un corp emotional. Si totusi, este acea energie care e cauza tuturor problemelor si conflictelor de astazi din planul terestru. Ce se intimpla cand cineva incepe sa-si perceapa corpul emotional? Acea persoana vede dincolo de iluzia planului terestru, acea persoana are mai multa energie de dat acelei dorinte pe care vrea sa o alimenteze, si acea persoana nu se mai afla in manie, depresie, frica, invidie etc.. Pentru ca aceste energii nu sunt acolo, exista multa energie care sa se manifeste, si mai multa energie de lucru pentru calea spirituala a acelei persoane, si aceasta poate deveni un foarte eficient si energizat vindecator/cititor/channel. Indata ce blocajul corpului emotional este indepartat, lumea este a voastra si atat de multe sunt posibile cu energia pe care voi nu o folositi in interiorul corpului emotional.

Si cum poate cineva elibera aceasta energie?- va aud intreband. Infruntati-va temerile, lasati mania sa plece, invidia, etc; lasati-le sa plece si nu le mai alimentati cu energie. Acesta este primul pas. Indata ce faceti acest lucru, Universul va va conduce si va va ghida catre urmatorul pas.

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum