Metatron ne vorbeste despre 2012

In jos

Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de George Enea la data de Lun Iun 22, 2009 10:25 am

Intrebare: Datorita schimbarilor recente ale Pamantului, se va produce Inaltarea in timpul anului 2012 ?Raspuns: Aceasta este o intrebare interesanta. Un eveniment nu il exclude pe celalalt. In acest moment, ambele sunt necesare si au fost programate in sistemul retelei Pamantului si in directivele legate de planeta, ce vin de la Sursa prin Centrul Galaxiei.

Ambele evenimente au fost prezise atat in calendarul maias cat si prin simbolurile lor care au fost inscrise in temple si se regasesc in arta lor grafica.

Intelegeti ca fiecare activitate, desi este conectata cu cealalta intr-o forma oarecare, reprezinta o activitate individuala. Schimbarile Pamantului se vor produce datorita unor motive diferite fata de ceea ce voi numiti Inaltare.

Sa privim aceste schimbari din perspectiva a ceea ce se cere si este necesar si apoi din perspectiva activitatilor umane.

Schimbarile Pamantului au fost si inca sunt declansate de imbatranirea sistemului de placi tectonice de pe tot globul. Ca un fermier care lasa cateva zone necultivate pentru a se revigora si foloseste cateva zone cultivate pentru nevoile zilnice, si planeta trebuie sa faca asa. De aceea, puteti gasi in inregistrarile voastre geologice, cand s-a intamplat ceva similar in trecut.

Au existat mase de pamant care s-au prabusit si altele care s-au ridicat. Probabil ca cel mai bun exemplu, care exista inca in constiinta umana, este prabusirea Atlantidei sub ape. Infruntati asta in timpul viselor si uneori chiar in timpul meditatiilor, deoarece inca exista unele lucruri pe care oamenii trebuie sa le lamureasca referitor la acest eveniment.

Nevoia de reintinerire a sistemului de placi tectonice poate fi regasita in modul natural de progres al planetei cat si datorita constiintei umane care nu s-a aliniat metodelor de pastrare a sanatatii planetei; de aceea, e nevoie sa fie inlaturata aceasta negativitate. Aceste activitati nu au nimic in comun cu Inaltarea, ci mai degraba se aliniaza fortei naturale de cultivare a resurselor planetei.

Unele dintre schimbarile Pamantului sunt foarte mult conectate cu schimbarile viitoare ce sunt emanate de Centrul Galactic. In 1999 a existat o activitate solara neobisnuita, activitatea uzuala a electronilor din vantul solar s-a oprit pentru trei zile (10-13 mai). In aceasta perioada Pamantul a fost marcat de mesajele si directivele sosite direct de la TOT ceea ce ESTE, sau Sursa, Creatorul Primordial din Centrul Cosmosului. Acele directive au fost foarte mult legate de protocolul Inaltarii si asta a afectat intr-adevar schimbarile planetei.

S-a facut o schimbare in ADN-ul uman, care a declansat tot felul de schimbari in modelul uman, una dintre ele fiind schimbarea in celule, deplasand tipul fortei electrice de la cel bazat pe carbon, la cel bazat pe lumina sau pe structura cristalina. Acest lucru este foarte necesar pentru a imbunatati toate sistemele fizice.

Aceasta explozie solara a schimbat de asemenea si tesatura de baza legata de lumea naturala. Deci asta a fost o aliniere a lumii naturale si o schimbare usoara a centrului planetei, in ceea ce voi numiti inima ei. Inima planetei are un Merkaba cristalin (acesta rotindu-se la fel cum ar putea si cel al vostru), rotirea acestuia a fost incetinita, permitand celui care a fost numit Punctul Zero, sa inceapa evolutia sa, care a afectat la randul ei clima. Puteti vedea cum schimbarile climatice au crescut exponential.

Aceasta usoara schimbare din inima planetei a permis, sau poate a imputernicit lumea naturala sa initieze schimbari in modelele cutremurelor de pamant si ale eruptiilor vulcanice. Toate acestea sunt necesare Inaltarii planetei si de aceea adoptam pozitia ca ceea ce este necesar progresului ii vom permite sa progreseze si sa lucreze asupra echilibrarii schimbarilor planetei si a fiintelor umane.

Dam directive de echilibru fortelor din centrul planetei cat si devasi-lor din natura si alte indrumari lamuritoare in lumea naturala. Pentru oameni oferim indrumari, cum ar fi informatiile despre Hara sau intrarea in forme geometrice sacre, pentru echilibrare.

Va puteti imagina stand in configuratia Holonului (care este format din doua piramide cu bazele patrate suprapuse – formand un octaedru), stand in centru. Ambele exercitii (Hara si Holonul) sunt foarte puternice in a echilibra structura umana si in conexiunea cu creierul si, in cele din urma, cu mintea.

Aceste evenimente s-ar intampla indiferent pana unde ar evolua spiritul uman. Unele dintre aceste activitati nu pot fi schimbate, dar noi, in lumea spirituala a ghizilor, putem intr-adevar sa ajutam la gasirea echilibrului in schimbari si noi facem asta.

Urcarea in ceea ce voi numiti Inaltare este foarte legata de calendarul maias, care mentioneaza un timp in care planeta se aliniaza direct cu Centrul Cosmic. Acestuia i s-a dat numele unei perioade care exista in 2012.

Dupa cum bine stiti, planeta nu se va autodistruge in acel moment, ci va ramane schimbata pentru totdeauna, deoarece in 28 Decembrie 2012, o mama va naste un copil, iar acesta va fi un reprezentant al sufletului pe care voi l-ati inteles a fi Isus.

El vine in acel moment pentru a insufleti ADN-ul tuturor sufletelor care poarta ADN-ul cuplului cosmic, pe care il cunoasteti ca Pocalul Sfantul Gral, Isus si Maria Magdalena. Initializarea acestui ADN va da nastere mijloacelor necesare sufletelor pentru a se Inalta in final impreuna cu planeta, care este intim legata de omenire.

Arhanghelul Metatron

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de antonia la data de Dum Aug 02, 2009 11:14 am

salutari tuturor, am citit pe un site o transmisie a lui iisus...(?) si el spunea ca maria magdalena nu a fost sotia sa nici ...pereche... nu au fost un cuplu pentru ca asta l-ar fi impiedicat sa isi duca la capat misiunea...nu mai inteleg....sunt f multe contradictii...salutari ,pace si lumina.

antonia
Nou Venit

Puncte : 3470

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de George Enea la data de Dum Aug 02, 2009 4:58 pm

Cu ce ne ajuta sa stim daca a fost sau nu a fost sotia lui Iisus?
Cu ce ne ajuta sa stim toate aceste informatii?

Importanta este trairea in prezent, starea noastra de bine a sufletului, starea noastra de bucurie si multumire.

Toate aceste informatii nu ne sunt de folos...

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de antonia la data de Lun Aug 03, 2009 11:17 am

Asa este...

Lumina si armonie!

antonia
Nou Venit

Puncte : 3470

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de antonia la data de Mier Aug 05, 2009 1:15 pm

am o veste,este important si nu stiu sa fac un subiect nou...sunt noua, insa am sa poztez aici prieteni sper sa il vedeti la timp. va iubesc,pace si armonie,este nevoie de ajutorul nostru!!!!!
Maestrii Inaltati detin traiectoria inaltarii Pamantului: trei raze cosmice puternice care se misca inspre campul nostru in unghiuri diferite, venind dinspre parti diferite ale constiintei cosmice, care reprezinta mintea matricei. Pamantul a mai experimentat aceste raze inainte de finalul erei dinozaurilor.

Sananda explica cum aceste raze intersecteaza Pamantul. Mi se arata un triunghi, care intersecteaza planeta in diferite locuri. Doua raze intersecteaza si patrund prin planeta, iar a treia le intersecteaza pe primele doua pe partea cealalta a planetei, formand un triunghi. Forta cosmica a acestor raze este nemaintalnita, avand o vibratie care deja afecteaza echilibrul nostru ionic. Mi se spune ca prin raza celei de a Saptea Raze a lui Sananda vom putea ajuta Pamantul sa treaca prin cele ce vor urma.

Toate retelele de energie, care au sporit in forta datorita muncii lucratorilor in lumina, au rolul de a crea un strat protector de ioni negativi, lumina pura, lumina vindecatoare, iar acum cea de-a Noua Octava este activa. Eu, Sananda, va vorbesc acum prin mesagerul meu. In prezent, potentialul cel nou al Pamantului este creat de iubirea pe care o emiteti din inimile voastre si de credinta pe care o aveti. Este capacitatea de a va deplasa dincolo de impactul hologramei, cand razele cosmice vor intersecta planeta. Acum sunteti capabili sa depasiti cataclismul. Este vorba despre posibilul sfarsit al ecosistemului Pamantului, o perioada de schimbari definitive in atmosfera planetei. Aceasta este intelegerea voastra despre sfarsitul erei dinozaurilor, atunci cand planeta isi pierduse abilitatea de a sustine viata si mare parte a biosistemelor au fost devastate.

Formarea constientei, spun Sananda si Maestrii Inaltati, este acum suficient de puternica pentru a activa un strat protector de energie din matricea inimii si pentru a crea o inima holografica. Punctul de itersectie este in Anglia. Primele doua raze se intersecteaza in Anglia. Apoi, daca le continui cu o linie imaginara, care patrunde prin planeta, punctele unde ies cele doua raze pot fi usor localizate, iar cea ce-a treia raza, care le uneste, trece prin miezul planetei si prin stratul protector.

A treia raza poate sfasia stratul protector al Pamantului. Cea de-a treia raza poate avea un asemenea impact. In punctele de intersectie a razelor cu Pamantul se pot declansa miscari masive ale placilor tectonice. Acest lucru se poate evita, dar pentru aceasta noi, Maestrii Inaltati, trebuie sa lucram cu toti oamenii care se pot racorda la noi. Sunt multe entitati inteligente extra-terestre, din afara planetei, care va vor ajuta sa creati o bresa in timp. Pentru o scurta perioada, Pamantul trebuie mutat in afara spatiului si timpului. Valorile ionice intense care au fost observate in ultima saptamana sunt afectate de schimbarile ionice care se manifesta la patrunderea primelor doua raze cosmice in planeta Pamant. Ele nu s-au intersectat inca, dar acest lucru este preconizat in data de 7 august.

Armonia porumbelului, armonia pacii, este acum activa. Cea de-a Noua Octava este importanta pentru comunitatea lucratorilor in lumina, care se vor putea concentra asupra Bunicilor, pentru a crea o matrice a inimii, cu rol de strat protector. Acesta va stabiliza energia dinamica a Pamantului, va pregati transcenderea spatiului si timpului, pentru a se putea evita acel loc, in fluxul spatiu-timp, unde fisura va sfasia stratul protector al Pamantului. Cele 13 Bunici au pregatit un timp de rugaciune pentru pacea planetei. Noi, Maestrii Inaltati si familia voastra cosmica binevoitoare, ne vom conecta atunci cu tine. Este esential sa formam cu totii o proiectie a inimii. Aceasta proiectie va sustine, in data de 7 august, impactul intersectarii din Anglia si in cele din urma Pamantul va fi mutat in afara spatiului si timpului in aceasta data si se va intoarce pe aceasta frecventa dupa cataclism.

Unii dintre voi ati trait poate acest lucru in timpul accidentelor de masina, cand timpul este fractionat si pasagerii sunt mutati in afara dezastrului. Acum trebuie sa facem acelasi lucru pentru Pamant. Trebuie sa mutam Pamantul in afara cadrului cataclismului produs de patrunderea razei cosmice in stratul protector al planetei. Acest lucru se poate realiza prin deschiderea unei inimi holografice in data de 5 august, in timp ce continuam sa ne concentram asupra pacii. Zilele de 5, 6 si 7 august sunt ultimele zile dinaintea manifestarii noii constiente, a polaritatii si interactiunilor armonice dintre mintea voastra si Mintea Domnului, Inima Creatiei.

Este important sa iti mentii echilibrul personal, sa stai centrat in pace, pentru a nu permite energiilor extreme ale fricilor nerezolvate sau oricarui factor de haos, sa creeze disfunctii si dizarmonie. Este esential, dupa 5-7 august, sa te rogi pentru pace in timpul activitatilor tale zilnice. Comunitatea de credinta de pe aceasta planeta este acum o mare forta de creatie.

Tu, cel/cea care primesti acest mesaj, vei fi transmitatorul catre ceilalti si pe masura ce lucrezi in acest camp, incearca sa vizualizezi, cu ajutorul Razei lui Sananda, ca Pamantul devine proiectia unei inimi. Chakra inimii Pamantului va fi sustinuta de spirala cosmica si de catre toate celelalte sisteme de chakre. Toate celelalte sisteme de chakre vor sustine chakra inimii, iar Pamantul va fi absorbit de energia chakrei inimii. Acesta este un timp care iti solicita compasiunea, in care iubirea va fi forta creatiei, care va transcende realitatea potentiala fizica si va crea o realitate diferita datorita proiectiei inimii, Raza lui Sananda. La randul ei, aceasta va atrage dupa sine un raspuns al inimii, care va fi simtit de toti oamenii, de-a lungul acestor trei zile, la diferite nivele. Ti se cere sa simti iubire, si sa o simti cu putere. Aceste trei zile sunt esentiale pentru experienta comunicarii intru iubire, a schimbului de iubire cu inima Dumnezeului din tine. Acest lucru va atrage valuri de vibratie a lui Sananda in intreaga experienta planetara colectiva.

Nu iti cerem sa meditezi timp de trei zile. Mai degraba, ti se cere sa fii constient in actiunile, gandurile, cuvintele si faptele tale, pe parcursul acestor trei zile, concentrandu- te total asupra inimii si gandirii pozitive. Campurile tale de energie generaza forte ionice puternice. Cand gandesti pozitiv, sustii Pamantul in schimbarile si incercarile prin care trece. Iar campul ionic al planetei este in fapt afectat atunci cand permiti mintii tale sa fie ocupata de o gandire rigida si invechita. Voi aduceti noul Inceput. Voi ati facut pasul inainte si sunteti agentii armoniei in opozitia polilor care creeaza discordie prin vibratia lor joasa. Trebuie acum sa transmiti ganduri de compasiune si sustinere catre fiecare minte si fiecare om de pe aceasta planeta. Ridica-ti semenii, ridica-ti-i in lumina, ridica-i in inima lui Sananda, ridica-i in Raza lui Sananda. Intreaga vibratie a planetei, prin Raza Porumbelului, prin raza pacii, prin cea de-a Noua Octava, trebuie sa sustina armonia pe care o vei realiza in rugile tale pentru pace.

Aceasta armonie trebuie sustinuta de-a lungul zilelor de 5, 6, si 7 august. Ea se va realiza nu doar prin rugaciuni si meditatie, ci prin modul vostru de viata, fiindca acesta este de fapt cea mai inalta forma de rugaciune si meditatie. Compasiune manifestata zilnic este cea mai puternica rugaciune si meditatie: preocuparea zilnica pentru comunicarea pasnica, pentru rezolvarea conflictelor, pentru visare. Va fi o perioada buna pentru a visa lucruri aducatoare de armonie pe Pamant – planurile voastre pentru reinnoirea planetei. Este un timp al preocuparii pentru manifestarea proiectelor privind pacea, educatia, vindecarile. Concentreaza- te! Daca esti un vindecator, concentreaza- te asupra activitatii tale de vindecare, pe parcursul acestor zile. Foloseste-ti darurile, foloseste-ti talentele. Daca esti un artist, concentreaza- te asupra artei. Daca esti o mama, concentreaza- te asupra copilului tau. Oricare ti-ar fi vocatia si priceperile, manifesta-ti toate energiile inspre rodnicia lor si, prin abilitatea ta de a manifesta pacea, creeaza frumusete si sustine armonia in aceste trei zile. Acesta este ajutorul de care noi , Maestrii Inaltati, avem nevoie. Concentrarea voastra totala timp de trei zile.

Disonanta ionica a inceput deja. Acest mesaj este despre principalele campuri in care puteti ajuta, impreuna cu noi si cu fratii vostri cosmici, Consiliul Christic cosmic, Fratia Luminii, prin familia voastra cosmica de lumina, Christul Cosmic. Acest mesaj este menit sa fie raspandit de la Lordul Sananda in reteaua lumii. Cand primesti acest mesaj, sa stii cu certitudine ca ai depasit deja provocarea. Nu ai de ce sa te temi. Acest cataclism nu va avea loc, insa implicarea ta este un element esential al modului in care te vei transforma. Odata ce razele cosmice patrund pe Poarta Trinitatii Pamantului, acest tipar de transformare se va deschide catre fortele cosmice. Aceasta partundere va avea un impact puternic si tu vei putea ajuta la evitarea oricaror efecte catastrofice asupra stratului protector al Pamantului si asupra schimbarilor de pe Pamant.

Aducem acest mesaj catre inima ta si catre voi, familia de lumina, care sunteti instrumentele energiilor de Inaltare. Multi dintre voi deja traiti tipare de inaltare, traiti in vibratii de timp noi.. Va veti gandi la voi insiva ca fiind intr-o barca, barca Inaltarii, un vehicul similar celor care au folosit la inaltarea Anastazi – poporul nativ american. Sunteti acum pe acel plan al ascensiunii si puteti forma un pod de plute pentru Pamant, cu inima proiectata al lui Sananda, Raza lui Sananda. Noi, Maestrii Inaltati, va vom fi alaturi. Familia voastra Christica Cosmica de Lumina va sustine si lucreaza prin voi; maestrii si ghizii vostri lucreaza prin voi. Totul este in ordine, totul este in armonie perfecta si Divina. Consitenta voastra ca aveti cu adevarat ocazia d a transcende acest cataclism major creeaza un tipar de transformare al proiectie voastre asupra planetei.

Odata ce poarta Pamantului si cele trei raze vor fi la locul lor in matricea planetei, se va simti o forta cosmica foarte puternica care va inlesni transformarea vechii proiectii. Calendarul Timpului Vulturului arata timpul fizic, este ritmul pe care il veti transcende, depasind intregul potential fizic, fara a mai fi limitati de perceptia provocarilor fizice. Acest lucru v-a fost aratat, de exemplu, prin vindecarile miraculoase de cancer. Nu mai sunteti limitati de corpul fizic, iar Pamantul nu mai este limitat de granitele sale istorice fizice care au dus la atatea schimbari in trecut si in timpul marilor cicluri de schimbare.

Dar acesta este un timp absolut si ultim pentru cooperare intre grupurile de fiinte de lumina, in ciuda diferentelor aparente dintre ele. Acum este timpul pentru unitate, pentru inima holografica a lui Sananda, care sa sustina planeta si sa transcenda orice limitari fizice.

Eu , Sananda, iti aduc acest mesaj cu convingerea ca v-ati pregatit deja. Ati ales pacea, ati ales credinta si astfel sunteti pregatiti. Aceste trei zile vor fi cele care va vor deschide catre cel mai mare potential si cele mai mari ocazii. Iar in data de 8 august veti atinge Poarta Infinitului.


Kadoish, Kadoish, Kadoish, Adonai, Sebayot

Yod Hey Vod Hey, Yahweh

As above, so below, As the spirit, so the soul

As without, so within, as within so without.

Blessed be. So be it, and so it is. Amen.

antonia
Nou Venit

Puncte : 3470

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de shiva7029 la data de Joi Aug 06, 2009 2:23 pm

George Enea a scris:Cu ce ne ajuta sa stim daca a fost sau nu a fost sotia lui Iisus?
Cu ce ne ajuta sa stim toate aceste informatii?
Toate aceste informatii nu ne sunt de folos

Geo,consider raspunsul tau plin de intelepciune.La modul spiritual autentic,nu ne ajuta cu nimic sa stim ca Iisus a fost insurat si a avut copii sau nu,etc,acestea sunt discutii sterile de care si Buddha s-a ferit.
Eu personal cred varianta din Biblie,si nu cea a lui Dan B.In Evanghelia Pacii scrisa de Jakob L.,vol1,cand Iisus a ajuns la fantana si i-a cerut apa samaritencei (parca),ea a crezut ca El se da la ea in sens sexual.Atunci El ia spus: "Nebuno,pana la aceasta varsta nu m-am atins de femeie,cum poti sa crezi ca acum as vrea sa fiu cu tine..........?

shiva7029
Timid

Puncte : 3474

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de George Enea la data de Joi Aug 06, 2009 5:57 pm

Smile Important este ca noi sa fim bine, plini de iubire si lumina, bine in legatura cu Dumnezeu si cu puterile divine, si atunci toate vor veni de la sine si il vom intelege si mai frumos pe Iisus.

Parerea mea.. Smile

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Metatron ne vorbeste despre 2012

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum