Armonia Interioara a Umanitatii

In jos

Armonia Interioara a Umanitatii

Mesaj Scris de George Enea la data de Mar Iun 16, 2009 11:03 pm

Am primit o intrebare: Folosesti adesea cuvantul "armonie." Ce vrei sa spui cu asta?

Raspunsul meu: Armonia umanitatii se refera la interconectarea corecta intre oameni si guvernari in cadrul societatii.

Aceasta interconectare va crea o functionare normala economica, politica, militara, a invatamantului, familiei, precum si a altor sisteme, care sunt in prezent in criza.

Este necesar a aduce omenirea la o stare de armonie interioara, fara de care supravietuirea este imposibila, pentru ca déjà am putut vedea, ca distrugerea relatiilor anterioare a condus la aceasta criza multilaterala.

Economia, politica, educatia, familia, societatea, afacerile, comertul si toate sunt formate din persoane sise bazeaza pe relatiile interumane. Dintr-odata am descoperit ca le-am construit pe o baza egoista, si necesitatea bazei altruiste este acum a evidenta, la care noi, nu corespundem. Nimic, creat anterior, nu functioneaza acum.

Noi vedem acest lucru ca pe o criza a institutiilor. Dar, in realitate, aceasta este o criza a noastra interumana. Azi avem nevoie sa modificam institutiile pe care le-am creat. Natura ne-a pus intr-o astfel de pozitie de dependenta fata de altii, incat ne obliga sa ne schimbam pe noi insine, in conformitate cu noile cerinte ale Naturii: sa cream un sistem de completa şi armonioasa interconectare.

_________________
Viata este o scoala a cresterii armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu si cu intreaga creatie divina.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum