Paste Fericit, intru Iubire de Iisus

In jos

Paste Fericit, intru Iubire de Iisus

Mesaj Scris de George Enea la data de Vin Apr 17, 2009 10:57 amIubirea de Dumnezeu este cel mai frumos lucru, cea mai deosebita experienta. De fapt la asta se rezuma totul, si acesta este scopul ultim al vietii noastre - Iubirea de Dumnezeu.
Cand iubim pe Dumnezeu iubim Totul, si aceasta stare se reflecta in toate. Prin aceasta iubire totul se transforma, relatiile cu ceialti, prezentul, viitorul.

Este important sa cautam aceasta iubire de Dumnezeu, cu tot sufletul nostru si cu toate puterile noastre, si este important ca acum sa fim deschisi cu mintea si cu sufletul - ca sa putem primi ajutorul ce ni se ofera acum, deoarece singuri ne este foarte greu.

Prin domnul Ioan Muntean din Arad se realizeaza alchimia spirituala , totul transformandu-se in aur. Este important sa acceptam si sa ne folosim frumos de acest dar de la Dumnezeu.Iar acum, dragii mei, va doresc din suflet un Paste Fericit luminos si plin de iubire de Iisus si de Dumnezeu. Sa ne bucuram precum copiii de toata aceasta sarbatoare si sa ne umplem inimile. Sa impartasim cu totii, cu cei apropriati noua, cu natura si cu intreaga creatie aceasta iubire de Dumnezeu care o simtim in suflete. Multumim Tatalui! Amin.

Cu Lumina si Iubire de Dumnezeu, de Iisus si de viata,
George.
George Enea
George Enea
Admin

Puncte : 3961

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum